1. Aby zarejestrować swoje konto do gry Karos Online, wchodzimy na europejską, oficjalną stronę: http://www.karosgame.com i w tabelce “Sign In” wybieramy link: “Sign Up now!”.
2. Następnie przechodzimy przez prosty, standardowy proces rejestracji konta. W podanych polach, podajemy kolejno nasz login, hasło, email, oraz informacje dodatkowe, które polecamy wypełnić zgodnie z prawdą, w razie potrzeby kontaktu z nami, takie jak: imię, drugie imię, nazwisko, płeć (male – męska, female – żeńska), datę urodzenia (format – miesiąć, dzień, rok) i dwa pytania bezpieczeństwa, które będą potrzebne do odzyskania przez nas zapomnianego hasła do naszego konta. Na koniec potwierdzamy wszystko przepisując kod z obrazka i zaznaczamy pole, w którym akceptujemy warunki usługi.
UWAGA: Rejestracja wymaga ręczego sprawdzenia dostępności naszego loginu i adresu email, poprzez naciśnięcie przycisku “Check Availability”
3. Wchodzimy na nasze konto email i klikamy w otrzymanym emailu link, którym aktywujemy konto.
Pierwsze uruchomienie gry:
1. Aby uruchomić grę, kliknamy dwa razy na ikonę znajdującą się na pulpicie i naciskamy przycisk “Game start”.
2. Wpisujemy poprawnie naszą nazwę konta i hasło, by zalogować się do gry.
3. Wybieramy jedną z ras.
4. Dokańczamy tworzenie naszej postaci, wybierając wygląd twarzy, styl fryzury i kolor włosów naszego bohatera. Wpisujemy nazwę postaci.
Zostało tylko… wyjść na spotkanie własnej przygodzie
![]()
Jak zacząć grać
(28 wpisów) (12 głosów)-
Napisano 2 lata temu #
-
O z tym postem powinno być o wiele mniej pytań na starcie
Napisano 2 lata temu # -
Komentarz osoby niezarejestrowanej: zajec
panowie powiem tak tu jest wszystko jasne. ale dlaczego serwery Karosa sa wylaczone. chcialbym koniecznie sie dowiedziec. jak chcecie piszcie na maila zajec1.17@o2.pl
Napisano 2 lata temu # -
Komentarz osoby niezarejestrowanej: inermen
Sam bym chciał wiedzieć!!!
Napisano 2 lata temu # -
chyba trzeba czekać na kolejne closed beta - chłopaki od Karosa niby coś tam majstrują i poprawiają, jak skończą to włączą a to nie musi zdarzyć się prędko
Napisano 2 lata temu # -
Komentarz osoby niezarejestrowanej: Hliek
Mam problem… wpisuje ID i haslo a tam blad wyskkuje ;/ co zrobic?
Napisano 2 lata temu # -
do beta 2 trzeba odinstalowac obecnego klienta, a nastepnie zainstalowac nowego, juz jest umieszczony w sieci, link na stronie domowej karosa
Napisano 2 lata temu # -
Komentarz osoby niezarejestrowanej: KylO
mam problem.. niechce mi sie wlaczyc karos, moze pomozecie?
Napisano 2 lata temu # -
A wiesz o tym ze sa robione poprawki nadal? Bo 27-29 listopada ostatnie trzecie CBT, wiec musisz poczekac, nie wiem czy nie bedzesz musial jeszcze raz instalki sciagac, bo nie wiadomo czy poprawke dadza do update czy do new instalki.
Napisano 2 lata temu # -
Komentarz osoby niezarejestrowanej: KylO
aha no dobra no to poczekam.. dzieki za pomoc ;*
Napisano 2 lata temu #
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać.